Arvontakoneet yrityksille

Millaisille yrityksille arvontakoneet sopivat? Mitä hyötyä niistä yritykselle on?
Tällä sivulle keskitymme arvontakoneiden käyttöön yritysten näkökulmasta.

Yksilöidyt arvontakoneet yrityksille

Manuaalisella arvontakoneella voit suorittaa arvonnan milloin haluat. Lataa osallistujien nimet koneelle joko yksitellen tai valmiiksi tehdyn SCV tai TXT-tiedoston avulla, ja käynnistä arvonta! Koneessa voi yhden voittajan sijaan arpoa kaksi, joiden välillä atkivoituu ”kilpajuoksu”. Voit kokeilla ominaisuutta maksuttomalla Geometria arvontakoneella.

Onko teillä säännöllisiä kokoontumisia tai juhlat tiedossa? Yritykselle yksilöity oma arvontakone ja sen ottaminen osaksi pientäkin yritystapahtumaa on loistava keino palkita ja motivoida työntekijöitä joka portaalla, ja samalla vahvistaa yrityksen brändiä.

Yksilöin yrityksille manuaalisesti käytettäviä arvontakoneita (alkaen) hintaan 2800€ +alv24%.
Löydät hinnaston ja tarkemmat tuotetiedot täältä.

Omat arvontakoneet yrityksille: kuvassa nainen televisioruudun vierellä, ruudulla onnenpyörä.

Missä muualla yrityksille suunnattuja arvontakoneita voi käyttää?

Mahdollisuuksia myös organisaation ulkopuolella on monia: B2C liiketiloissa järjestettävissä tilaisuuksissa asiakkaat voidaan kutsua paikalle seuraamaan livearvontaa tiettyyn kellonaikaan. Arvontakoneella järjestetty arvonta vahvistaa asiakaskunnan yhteisöllisyyttä esimerkiksi karaoke- ja urheilubaareissa, ja yksilöity kone luo tapahtumastaa visuaalisen, mieleenjäävän elämyksen. Yrityksille suunnitellut arvontakoneet sopivat myös markkinoille ja messuille.

Mitä hyötyä arvontakoneesta on yrityksille?

Manuaalinen arvontakone:
Automatisoitu arvontakone (verkkosivuille):
Kuvassa onnenpyörä messuilla. Oma onnenpyörä sopii tapahtumiin hyvin.

Automatisoidut arvontakoneet yrityksille?

Kuinka sellainen toimii?

Automatisoitu onnenpyörä asetetaan verkkosivuille. Se tunnistaa UTC -ajan ja sen myötä osaa suorittaa viikottain toistuvan arvontakampanjan täysin omatoimisesti: Se pyörii viisi päivää ja viikonlopun ajan näyttää tuloksen, jonka jälkeen se aloittaa alusta.

Tämä on itse kehittämäni tuote yrityksille joka auttaa heitä kasvattamaan kohdeyleisöään sekä saamaan lisää liikennettä verkkosivuilleen ja olen siitä erittäin ylpeä. Lue lisää automatisoidusta onnenpyörästä: