UUTTA! Lottokonehuone on avattu. Klikkaa tästä ja rakenna oma lottokone!

Vaalikone

Vaalikone ei ole arvontakone, pikemminkin täysin päinvastoin.

Vaalikone auttaa asiakastasi ostopolulla

Valmistamani vaalikone on selaimessa omassa URL -sijainnissaan toimiva teos joka auttaa asiakastasi ostopolullaan. Sitä voidaan käyttää sekä tarjottaviin palveluihin että tuotteisiin.

Jos yrityksellä on vaikeasti hahmotettava palvelu tai tuote, vaalikone on loistava tapa avata sitä mahdolliselle ostajalle. Tuotteet, palvelut tai vaikka vuokrattavissa olevat toimitilat syötetään koneeseen ja niille asetetaan arvot joiden mukaan ne pisteytetään.

Kun käyttäjä etenee vaalikoneessa vastaten sen esittämiin kysymyksiin, kone järjestää ja karsii siihen syötettyjä tuotteita / palveluita ja antaa lopuksi esim. kolme parhaiten vastaavaa tulosta koneen käyttäjälle.

Kuvassa Kuullaksen vaalikone puhelimen näytöllä

Oman vaalikoneen hyödyt:

Vaalikoneella pyritään tekemään palvelu asiakkaalle mahdollisimman selkeäksi ja helpoksi. Netistä löytyy jonkin verran maksuttomia vaalikoneita mutta niiden valmiudet yksilöintiin ovat hyvin rajalliset. Vaalikone yrityksen omalla logolla ja väreillä herättää luottamusta.

Kun vaalikonetta käytetään mobiililaitteella omasta URL -osoitteestaan, kone kysyy haluaisiko käyttäjä ladata sen laitteelleen (vaikkakin se toimii myös ilman latausta ja asentamista). Tämä mahdollisuus vahvistaa tunnettavuutta.

Valmisteilla juuri nyt:

Olen juuri tekemässä omaa vaalikonetta arvontakoneille, jonka tarkoitus on auttaa hahmottamaan millainen kone sopisi juuri teidän yrityksellenne. Tulethan uudelleen vierailulle kun se on valmis!

Kuvassa Kuullaksen Match -niminen vaalikone puhelimen näytöllä

Kuullas Match

Kuullas on yritys joka tarjoaa työntekijöiden mielen valmennusta helposti digitaalisena palveluna. Heiltä löytyy monipuolinen joukko parhaita mielen hyvinvoinnin ammattilaisia, joista voi löytää juuri itselleen sopivan yksinkertaista digitaalista polkua pitkin. Vieraile Kuullaksen sivuilla ja lue lisää.

Vaikka erilaisia selaimessa toimivia teoksia onkin tehty jo runsaasti, Kuullas Match on ensimmäinen ja juuri hiljattain valmistunut vaalikone jonka kautta lähdin tuotteistamaan ideaa. Kokeile vaalikonetta:

Projektina Kuullas Match on ollut yksi parhaistani. Heidän itsensä valmiiksi valitseman kauniin värimaailman kanssa oli miellyttävää työskennellä ja tyylikäs lopputulos oli helppo saavuttaa. Vaalikoneesta toivottiin kevyttä ja leikkisää, mitä myös värimaailma kuvastaa.

Ikioma vaalikone?

Vaikka Kuullas Match onkin teos jota ylpeänä esittelen, tarvitsen luonnollisesti lisää referenssejä. Tämän vuoksi vaalikoneen voi saada nyt hyvinkin kohtuulliseen hintaan. Kun tilaat vaalikoneen, siihen kuuluu:

Tsekkaa myös muut tuotteemme:

Vaalikone on vain yksi osa digitaalista tuotekokonaisuuttamme. Tutustu myös arvontakoneisiin sekä onnenpyöriin – Niistä löytyy myös versioita joita voit käyttää täysin maksutta suoraan selaimessa: