Geometria Arvontakone: Netin paras ilmainen arvontakone!

Aika raflaava otsikko? Niin sietää ollakin, sillä Geometria arvontakone on luotu sillä ajatuksella että siitä tulee netin paras ilmainen arvontakone kaikkien vapaaseen käyttöön. Tässä muutama syy jotka tekevät siitä parhaan:

Kokeile itse! Jos pidät koneesta ja se tulee säännölliseen käyttöön, käythän jättämässä palautteen Google -arvostelun muodossa.
Se auttaa paljon – Kiitos!

Ilmainen arvontakone Geometria

Huomioithan että tämä arvontakone on suunniteltu käytettäväksi VAIN pöytäkoneilla ja kannettavilla tietokoneilla, ei mobiililaitteilla.

Mitä järkeä tehdä ilmainen arvontakone? Onko tässä koira haudattuna?

Ei suinkaan! Sanotaan että ”jos tahtoo saada on pakko antaa” – ja se pitkälti pitää paikkansa. Auttamalla muita saa myös itse. Ilmaisten työkalujen myötä kohdeyleisöni ja potentiaaliset asiakkaani löytävät minut netin syövereistä. Teen Geometrian tapaisia manuaalisesti käytettäviä arvontakoneita myös pidemmälle yksilöityinä, mutta päätuotteeni ovat automatisoidut arvontakoneet messuille ja verkkosivuille.

Arvontojen järjestäminen somessa manuaalisesti on ihan kivaa puuhaa, mutta kyllä automaatio on päivän sana.

Haluaisitko sinäkin saada
kädet vapaaksi kampanjoinnilta?

Siis ilmainen arvontakone - kenelle?

Geometria on suunniteltu kaiken kokoisten osallistujaryhmien käyttöön. Tässä koneessa ei ole osallistujille maksimimäärää.

Yrityksille ja yhdistyksille:

Arvonta on hyvä tapa motivoida tavoitteiden saavuttamiseen ja palkita hyvistä suorituksista. Se on myös helppo ja hauska ohjelmanumero yhteisiin tapahtumiin. 

Kouluihin ja varhaiskasvatukseen:

Arvontakoneella voi arpoa vaikka esiintymisvuorot ja leikkiparit. Arvontakoneeseen voi halutessaan laittaa muutakin kuin osallistujien nimiä: Värejä, jumppaliikkeitä, kysymyksiä tai pieniä tehtäviä!

Tämä ilmainen arvontakone antaa vaihtaa väriä.
Muutama malli mahdollisista väriyhdistelmistä. Minkä värinen teidän arvonta on?