Oma onnenpyörä vahvistaa brändiä

Verkkosivuille automatisoituna asetettava tai livetapahtumissa hyödynnettävä oma onnenpyörä on helppo tapa vahvistaa yrityksen brändiä ja luoda mieleenpainuva, näyttävä ohjelmanumero. Miltä teidän yrityksenne onnenpyörä näyttäisi?

Kaksi tapaa ottaa oma onnenpyörä käyttöön:

Kuvassa asiakkaan oma onnenpyörä kannettavalla tietokoneella.

Onnenpyörä verkkosivuille

Yrityksen verkkosivuille asetettavat onnenpyörät hoitaa viikottain toistuvan arvontakampanjan täysin omatoimisesti, keräten samalla uusia tilaajia uutiskirjeellenne. Somen sijaan verkkosivuilla järjestetty arvonta generoi sivuille palaava liikennettä ja vahvistaa niille tehdyn hakukoneoptimointityön tuloksia.

Kuvassa onnenpyörä messuilla. Oma onnenpyörä sopii tapahtumiin hyvin.

Onnenpyörä tapahtumiin

Näyttävä onnenpyörä tapahtumissa ja messuilla herättää varmasti huomion, etenkin kun sen striimaa suurelle pinta-alalle. Myös livetapahtumiin tarkoitetun onnenpyörän voi automatisoida: Onnenpyörän omistaja voi määrittää montako kertaa arvonta toistetaan päivän aikana ja mihin kellonaikoihin se tapahtuu.

Paljonko oma onnenpyörä maksaa?

Onnenpyörän lähtöhinta on 1800€ +alv24%. Hinta riippuu siitä minkä tyylinen onnenpyörä on kyseessä: Onko se manuaalisesti käytettävä, automatisoitu, verkkosivuille asetettava vai livetapahtumiin optimoitu. Myös edullisempi pakettitarjous on vaihtoehto jos yrityksenne haluaa identtisen onnenpyörän sekä verkkosivuille että tapahtumakäyttöön. Onnenpyörään voi halutessaan saada myös lisäominaisuuksia, kuten vuoro- tai juhlakauden mukaan vaihtuvan ulkoasun.

Voittoa tavoittelemattomille yhdistyksille -50%

Suunnittelen ja valmistan voittoa tavoittelemattomille yhdistyksille kaikki yksilöidyt onnenpyörät puoleen hintaan. Tarvittaessa myös koroton maksu osissa on mahdollista. kysy lisää.

Mikä tekee näistä onnenpyöristä erikoisia?

Valmistamani onnenpyörät tunnistavat UTC -ajan jonka ansiosta ne kykenevät toimimaan itsenäisesti. Automaattisesti toistuva arvontakampanja verkkosivuilla vapauttaa kädet kampanjoinnilta ja säästää aikaa. Samalla kun arvonnat järjestetään Instagramin ja Facebookin sijaan yrityksen / yhteisön verkkosivuilla, kone kerää uusia osallistujia uutiskirjeeseen sekä vahvistaa palaavan liikenteen myötä hakukoneoptimointityön tuloksia.

Mikä muu tekee niistä erityisiä on että jokaisen yrityksen oma onnenpyörä yksilöidään visuaalisesti juuri yrityksen ilmeeseen istuvaksi taideteokseksi. Taskussani on audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkinto jonka myötä valmistuin peligraafikoksi. Olen erikoistunut tekniseen piirtämiseen ja vektorointiin. Suunnitellessani ainutlaatuisia ja näyttäviä arvontakoneita tunnen olevani unelmatyöni äärellä, ja se näkyy lopputuloksessa.

Onnenpyörä yrityksellenne?

Jos oma onnenpyörä yrityksellenne kiinnostaa niin otathan asian tiimoilta yhteyttä hyvissä ajoin ennen mahdollista tapahtumaa johon se ensimmäisen kerran tarvitaan. Tavoitat minut Linkkarista, sähköpostitse sekä puhelimitse, 040 969 2709.

Tutustu myös Lottokoneeseen joka on suunniteltu hieman suurempien yritysten käyttöön.