Oma lottokone vahvistaa brändiä

Verkkosivuille automatisoituna asetettava tai livetapahtumissa hyödynnettävä oma lottokone on helppo tapa vahvistaa yrityksen brändiä ja luoda mieleenpainuva, näyttävä ohjelmanumero. Miltä teidän yrityksenne lottokone näyttäisi?

Kaksi tapaa ottaa oma lottokone käyttöön:

Kuvassa yrityksen oma lottokone kannettavalla tietokoneella.

Lottokone verkkosivuille

Yrityksen verkkosivuille asetettavat lottokoneet hoitavat viikottain toistuvan arvontakampanjan täysin omatoimisesti, keräten samalla uusia tilaajia uutiskirjeellenne. Somen sijaan verkkosivuilla järjestetty lottoarvonta generoi sivuille palaava liikennettä ja vahvistaa niille tehdyn hakukoneoptimointityön tuloksia.

Lottokone tapahtumiin

Näyttävä lottokone tapahtumissa ja messuilla herättää varmasti huomion, etenkin kun sen striimaa suurelle pinta-alalle. Myös livetapahtumiin tarkoitetun lottokoneen voi automatisoida: Koneen omistaja voi määrittää montako kertaa arvonta toistetaan päivän aikana ja mihin kellonaikoihin se tapahtuu.

Paljonko oma lottokone maksaa?

Lottokoneen lähtöhinta on 2400€ +alv24%. Hinta riippuu siitä minkä tyylinen lottokone on kyseessä: Onko se manuaalisesti käytettävä, automatisoitu, verkkosivuille asetettava vaiko livetapahtumiin optimoitu. Myös edullisempi pakettitarjous on vaihtoehto jos yrityksenne haluaa identtisen lottokoneen sekä verkkosivuille että tapahtumakäyttöön. Lottokoneen voi halutessaan saada myös lisäominaisuuksia, kuten vuoro- tai juhlakauden mukaan vaihtuvan ulkoasun.

Voittoa tavoittelemattomille yhdistyksille -50%

Suunnittelen ja valmistan voittoa tavoittelemattomille yhdistyksille kaikki yksilöidyt lottokoneet puoleen hintaan. Tarvittaessa myös koroton maksu osissa on mahdollista. kysy lisää.

Mitä on lotto?

Sanotaan että suomalaiset ovat ”lottokansaa”. Lotto pelinä ei kuitenkaan ole kaikille itsestäänselvyys. 

 

Lottopeleillä on pitkä historia ja ne ovat suosittuja ympäri maailmaa. Lottoa on usein käytetty yhteiskunnallisten toimintojen ja palveluiden kehittämiseen, jolloin osallistujat ovat sijoittaneet yhteiseen pottiin. Myös nykyään osa esimerkiksi Veikkauksen järjestämien lotto -arvontojen tuotoista suunnataan suoraan erilaisiin hyväntekeväisyyskohteisiin.

Lotto on peli joka perustuu täysin sattumanvaraisuuteen. Siihen on helppo kenen tahansa osallistua: peliin valitaan ennalta sovittu määrä numeroita jotka arvotaan sovittuna aikana. Lotto on yksi tunnetuimpia rahapelejä, mutta täällä sillä on toinen merkitys: auttaa luomaan iloista ja yhteisöllistä sisältöä erilaisiin tapahtumiin! Lotto on arvontapeli muiden joukossa ja on monia hauskoja tapoja miten sitä voi hyödyntää myös ilman raha – tai uhkapelikulmaa.
 

Rakenna oma lottokone!

Lottokonehuoneella voit rakentaa valmiista paloista oman lottokoneen!
Ohjeita Lottokonehuoneen käyttöön:

Kuvassa lottokone "lottokonehuoneelta" jossa oma lottokone voidaan suunnitella.

Mikä on todennäköisyys voittaa lotto -arvonnassa?

Ei liene yllätys että yleisin kysymys lottoon liittyen on se, että mikä on todennäköisyys voittaa lotossa 7 oikein? 

Käytän esimerkkinä taas Veikkauksen lottoa: Kun numeroita valitaan väliltä 1-40 ja niitä valitaan seitsemän, on voiton todennäköisyys 1:18 643 560. Prosenteissa tämä on 0,0000054%. Jostain syystä usein verrataan loton voittamisen ja salaman iskemäksi tulemisen (ja siihen kuolemisen) todennäköisyyksiä keskenään, joten tehdään sama nytkin:

Todennäköisyys kuolla salamaniskuun suomessa on 1:11 126 394 (1kpl joka toinen vuosi, suomen väkiluku kerrottuna kahdella). Tämä taas on prosenteissa 0,000009%. On siis lähes tuplasti todennäköisempää tulla salaman tappamaksi kuin voittaa perinteisessä lotossa 7 oikein. 

Näitä todennäköisyyksiä lasketaan kombinatoriikkaa käyttäen.

Perinteisessä lotossa voittosuhde on siis häviävän pieni, mutta samalla pelaajamäärä on erittäin suuri, ja on hyvä muistaa että lottorivejä pelataan usein enemmän kuin yksi / osallistuja. Näissä lottokoneissa joita valmistan on voiton todennäköisyys suhteutettu yleisön, eli potentiaalisten osallistujien määrään. Yhdessä asiakkaan kanssa sovitaan minkä suuruinen voittoprosentista tulee. Tätä voidaan säätää muuttamalla valintahaarukkaa sekä valittavien numeroiden määrää.

Lottokone yrityksellenne?

Jos oma lottokone yrityksellenne kiinnostaa niin otathan asian tiimoilta yhteyttä hyvissä ajoin ennen mahdollista tapahtumaa johon se ensimmäisen kerran tarvitaan. Tavoitat minut Linkkarista, sähköpostitse sekä puhelimitse, 040 969 2709.

Tutustu myös Onnenpyörään joka on suunniteltu hieman pienempien yritysten käyttöön.