Numero arvontakone Meisseli

Numero arvontakone Meisselillä arvot helposti numeron väliltä 1-30.

”Vihdoinkin lähes kaikki ongelmat voidaan selvittää Meisseliä pyörittämällä!”

Miksi numero arvontakone Meisseli on työkalujen kalu ja arvontakoneiden makeinen?

"Ilman Meisselii ei huvita elää!"

Numero arvontakone Meisselin teemabiisin ”Meisseliräpin” on tehnyt Hervantalainen räppäri Marko Hurme-Salonen keväällä 2021. Edelleen ylivoimaisesti parhaita sijoituksia koko yrittäjäurani aikana!

Meisseliä tuli myös sivuttua hieman Tamperelaisen tekemässä artikkelissa jossa haastateltiin kyseistä artistia. Lue artikkeli täältä.

Marko Hurme-Salonen tekee räppibiisejä tilauksesta.
Lämpimät suosittelut, yhteyden Markoon saat helpoiten Facebookin kautta.

Numero arvontakone Meisselin teemabiisi:

Numero arvontakoneen käyttöohjeet

Meisselin käsittelyn mestariksi numeroarvonnan kautta:
Kuvassa sininen pyörivä meisseli

Numeroarvonta omalla koneella?

Haluaisitteko yrityksellenne ikioman meisselin tai muun esineen, jota voitte pyörittää tapahumissanne hauskoja ja näyttäviä arvontoja järjestäen?

Kuvassa numero arvontakone Meisseli

Numero arvontakone Meisseli ja Facebook -arvonta?

Meiltä kysytään säännöllisesti, voiko Meisseliä käyttää Facebook -arvonnoissa.

Kyllä vain! Tässä siihen muutama esimerkki: 

Facebook -arvonta on hyvä järjestää julkaisuna yrityksen / yhteisön omalla seinällä, jolloin jokainen arvontaan osallistuva kommentoija tuo kommentillaan lisää näkyvyyttä julkaisulle. Jos lopullisia osallistujia on alle 30, arvonta on helppo suorittaa Meisselillä: osallistujat numeroidaan siinä järjestyksessä missä ovat kommentoineet, ja Meisseli -arvontakoneeseen asetetaan osallistujien kokonaismäärä. 

Mutta mitä jos osallistujia on huomattavasti enemmän, vaikka 150? Arvonnassa voidaan edelleen käyttää Meisseliä jakamalla osallistujat viiteen 30kpl ryhmään. Numeroidaan ryhmät 1-5, ja vastaavasti valitaan meisselin osallistujamääräksi 5. Arvonta suoritetaan kahdessa osassa, jossa ensimmäisenä arvotaan ryhmä josta voittaja löytyy. Tämän jälkeen loput arvonnasta suoritetaan samalla tavalla kuin ensimmäisenä esitetyssä arvontamenetelmässä.

Meisselillä on jo

uskollista käyttäjää!
0

Meisseli toimii työnäytteenämme ja se ohjaa kävijöitä sivuillemme, sen vuoksi se on maksuton eikä sisällä kohdennettua mainontaa.

Iso kiitos kaikille Meisselin ystäville 💙!

Psst:

Numero arvontakone Meisselillä on hävytön salaisuus ja saatat olla ainoa joka sen saa nyt selville sillä kukaan ei jaksa lukea tätä sivua loppuun asti. Klikkaa / kosketa vasemman alareunan pienempää ruuvia 30+ kertaa ja katso mitä tapahtuu!

Kuvassa numero arvontakone käytössä pyöräilijällä
Meisseli arvontakone on loistava työkalu mm. pyöräilijälle joka ei osaa päättää mihin suuntaan fillaroida.

Numeroiden arvonta onnistuu myös Onnenpyörä Arvontakoneella

Jos Meisseli on hieman turhan raffi teidän yrityksenne imagoon, valikoimastani löytyy myös asiallisempi ja sievempi onnenpyörä: