MEISSELI ARVONTAKONE

Vihdoinkin (lähes) kaikki ongelmat pystyy ratkaisemaan vain meisseliä pyörittämällä! Meisseli on maksuton arvontakone ilman kohdennettua mainontaa.

  • Toimii selaimessa - ei vaadi lataamista eikä asentamista

  • Arvo voittaja jopa kolmestakymmenestä osallistujasta

  • Korvaa kadonnut arpakuutio tai käytä pullonpyöritykseen

  • Voita väittely tai arpokaa kumpi siivoaa keittiön tänään

  • Ota riski ja rakastu meisseliin!

Miksi Meisseli?

Rehellisesti, varasimme domainnimen ja sinne täytyi keksiä jotakin, joten miksei samalla jotakin hyödyllistä. Tämä arvontakone ei sisällä lainkaan Googlen kohdennettua mainontaa, ja se on visuaalisesti huomattavasti kivempi kuin perinteiset taulukot. Laita Meisseli talteen ja ota säännölliseen käyttöön helpottamaan arkea sekä vaikeiden päätösten tekoa!  Tarvitsetteko yrityksellenne ikioman brändiin istuvan arvontakoneen? Jätä viesti sivun alareunassa olevalla lomakkeella ja suunnitellaan teille sellainen!

MEISSELIN KÄYTTÖOHJEET

Meisseliä pitää osata käyttää oikein! Vaikka Meisseli onkin kohtalaisen yksinkertainen teos, saattaa joku joskus kaivata hieman opastusta ja se löytyy tästä.

1
Meisselin täydellinen hallinta:

1. Valitse ylärivistä haluamasi väri. Voit vaihtaa värin milloin vain! 2. Nuolikuvakkeista voit vaihtaa osallistujien määrää aina kolmeenkymmeneen saakka. Koska yhdelle osallistujalle meisseli on tarpeeton, sen tilalla on +/- asetus. Tällä voit selvittää, onko arpomasi asia jees vaiko ehdoton ei, ja voittaa (tai hävitä) vallitsevan kiistatilanteen.  3. Pyöritä meisseliä klikkaamalla/koskettamalla sitä rohkeasti. Meisseli pyörii satunnaista vauhtia 5 sekunnin ajan ennen kuin pysähtyy. 4. Jos meisseli pysähtyy viivalle kahden numeron väliin, klikkaa/kosketa alustaa jommalta kummalta puolelta meisseliä. Tämä on kuin löisit nyrkillä pöytään, ja meisseli hypähtää liikkuen hieman satunnaiseen suuntaan. 5. Etkö kuule ääniä? Hyvä, ei kuulukaan! Maailma on mielestämme jopa tarpeettoman äänekäs paikka jo nyt emmekä kaipaa lisää mökää. Tai sitten vain menemme yli mistä aita on matalin mutta kiitos sen, meisseliä on mukava käyttää missä vain ilman pelkoa siitä että kukaan muu kuulee.

MEISSELIBIISI

Jos rakastuit Meisseliin niin laitathan Youtube-kanavamme seurantaan, sillä "There's more where the Meisseli came from".

OTA YHTEYTTÄ

Suunnitellaan yhdessä, minkälainen arvontakone sopisi parhaiten juuri teidän yrityksen tarpeisiin.

LÄHETÄ