UUTTA! Lottokonehuone on avattu. Klikkaa tästä ja rakenna oma lottokone!

Lottokone

Lottokone on digitaalinen, verkkosivuille asetettava tuote joka suorittaa automaattisesti lottoarvonnan joka viikko. UTC-ajan tunnistaen se pyörittää lottopalloja 5 päivää, jonka jälkeen se näyttää tulokset kahden päivän ajan. Sen jälkeen se aloittaa itse alusta.

Lottokone on loistava työkalu yrityksille jotka…

🔹 Järjestävät säännöllisesti arvontoja
🔹 Julkaisevat uutiskirjettä ja haluavat lisää tilaajia
🔹 Haluavat saada kädet vapaaksi kampanjoinnilta

Tämä sivu on melko pitkä! Tässä pikalinkit otsikoihin kiireisen selaajan iloksi:

Osallistu lottoarvontaan:

Päävoittona lottokone omalla brändillä!

Näin se toimii:

Jos juuri nyt on sunnuntai – torstai:

Jos juuri nyt on joko perjantai tai lauantai ja lottokone on pysähtynyt näyttämään tämän viikon voittonumerot, voit osallistua ennakkoon seuraavan viikon lottoarvontaa yllä olevien ohjeiden mukaisesti. Uuteen lottoarvontaan saa halutessaan tulla osallistumaan vaikka joka viikko!

Onnea arvontaan!

Voittotaulukko

Palkinnot saattavat vaihdella kausittain.
  • 7 oikein: Oma lottokone omalla brändillä (arvo n. 3000€)
  • 6 oikein: Lottokone omalla brändillä puoleen hintaan (-2500€)
  • 5 oikein: Konsultointi tehokkaan arvonnan järjestämiseen
Onnea!

Miten lottokone käytännössä toimii?

Lottokone on itsenäinen teos joka sijoitetaan omaan URL -osoitteeseen, jonka asiakas valitsee itse. Tämä osoite voi olla esimerkiksi alidomain: lottokone.yrityksendomain.fi. Sieltä kone upotetaan iframen avulla varsinaiselle lottoarvontasivulle, kuten tämä jota juuri nyt luet. Koneen yhteyteen rakennetaan lomake jonka kautta osallistujat voivat valita omat lottonumeronsa ja osallistua arvontaan.

Miksi iframe (upotus)?

Syy siihen miksi lottokone upotetaan sivulle varsinaisesta sijainnistaan sen sijaan että sekä kone että lomake sijaitsisivat samassa paikassa, on yksinkertaisesti systeemin helppo hallinta. Kun kone on upotettu verkkosivulle, koneen omistaja voi helposti muokata lomakkeen tietoja, palkintotaulukkoa tai vaikka mainosta jonka haluaa esiintyvän lottokoneen yhteydessä.

Reaaliajan tunnistus

Lottokoneen toimimisen automaattisesti mahdollistaa sen kyky tunnistaa UTC -aika (Universal Time Coordinated) heti teoksen latautuessa. Kone tunnistaa ajan suoraan netistä (ei käyttäjän laitteelta jolloin sitä voisi huijata säätämällä laitteen kelloa). Lottokone tunnistaa mikä päivä on: milloin on aika näyttää tuloksen ja milloin aloittaa seuraava arvontakierros.

Mitä hyötyä lottokoneesta on yritykselle?

Yksinkertaisesti listattuna:

Arvontoja järjestettäessä on tärkeää että yritys arpoo jonkin oman tuotteensa tai palvelunsa, jotta arvonnan yhteydessä saadaan oikean kohdeyleisön sähköpostiosoitteita. Näkisin että kaikkein tehokkain se on B2C kaupassa, mutta tämä riippuu alasta. Itselläni se on toiminut loistavasti tuoden runsaasti uusia uutiskirjeen tilaajia.

Paljonko oma lottokone maksaa?

Oman arvontakoneen saa tällä hetkellä hintaan 2600€ +alv24%. Koneeseen tarvitaan yrityksen logo vektoroituna, se sisältyy tarvittaessa hintaan.

Lottokone vertaa UTC -aikaa aina vuoden alun aikaleimaan, joten se vaatii vuosittain pienen päivityksen. Samalla koneen numeroita vaihdetaan. Sekä koneen toimintamekaniikka että numeroiden vuosittainen vaihtaminen on tarpeellista myös turvallisuussyistä. Päivitys maksaa vuosittain 120€+alv24%.

Koska elämme juuri nyt vuoden loppua, tilaamalla koneen nyt ei vuoden 2024 päivityksestä tule kuluja. 

Rakenna oma lottokone!

Lottokonehuoneella voit rakentaa valmiista paloista oman lottokoneen!
Ohjeita Lottokonehuoneen käyttöön:

Kuvassa neljä erilaista lottokone -variaatiota.

Lottokoneiden jälleenmyyjäksi?

Etsin parhaillaan yhteistyökumppaneita verkkosivujen suunnittelijoista. Koska en itse välitä myyntityöstä, olen valmis antamaan siivun omista myynneistäni. Lottokone on työkalu joka auttaa asiakkaitasi kasvattamaan uutiskirjelistaansa ja auttaa heitä samalla erottumaan, sillä tällaista digitaalista tuotetta ei vielä ole markkinoilla muualla. Varaa aika videotapaamiseen tai soita (040 969 2709) niin jutellaan lisää!

Muut arvontakoneet

Lottokoneiden lisäksi meiltä löytyy myös muita arvontakoneita, jotka on suunniteltu käytettäväksi manuaalisesti messuilla ja yritystapahtumissa.