Arvontakone animaatio

Uudet sivumme ovat juuri nyt työn alla. Kiitos kärsivällisyydestä!

Halo Onnenpyörä

Halo Onnenpyörä on kolmikielinen, maksuton arvontakone johon voit itse lisätä osallistujien nimiä. Tämä onnenpyörä toimii suoraan selaimella sekä pöytä- että mobiililaitteilla.

Voit myös tallentaa videon tällä onnenpyörällä suorittamastasi arvonnasta ja käyttää sitä kuten toivot, ilman vesileimoja!

Nauhoitettu video tallentuu WEBM -tiedostomuodossa. Katso ohjeet alempaa, kuinka voit muuttaa tiedostomuodon maksutta esim. mp4 -muotoon, jolloin videota voi käyttää useammassa kohteessa.

Nimensä Halo saa värikkäästä valokehästä, joka ilmestyy kun arvontakone käynnistetään. Vaikka tämä onnenpyörä onkin optimoitu mobiililaitteelle, se toimii myös pöytäkoneilla ja kannettavilla.

Kuvassa Halo Onnenpyörä arvontakone sinivihreällä tehostevärillä.

Ohjeita Halo Onnenpyörän käyttöön:

Lisää osallistujia onnenpyörän kiekolle kirjoittamalla nimi tekstikenttään, ja painamalla ”Lisää osallistuja” -painiketta (tai näppäimistöltä ENTER). Voit lisätä osallistujia kolmeenkymmeneen saakka. Maksimimäärä merkkejä tekstikentässä on 20.

Voit vaihtaa onnenpyörän väriefektiä (tai poistaa sen) vasemmanpuoleisesta pyöreästä ikonista. Tätä voi muokata myös onnenpyörän pyöriessä. Kun onnenpyörä pyörii, odota kärsivällisesti sen loppua. Voit muokata osallistujalistaa taas vasta sen jälkeen kun onnenpyörä on pysähtynyt.

Onnenpyörän pysähtyessä voittajan nimi ilmestyy kiekon alapuolelle.

Halo Onnenpyörä arvontakone sinivioletilla tehostevärillä

Ideoita Halon käyttöön:

Onnenpyörään voi lisätä muutakin kuin vain nimiä!

ESIMERKKI 1:
Ostakaa kotiin pussi karkkia ja lisätkää onnenpyörään kohtia ”Ota 1 karkki, ota 2 karkkia…”. Näiden lisäksi onnenpyörään voi laittaa kohtia joissa on pieniä askareita, kuten pyyhi pöytä, tyhjennä tiskikone, kerää pyykit… ehkä tällä saadaan hauskalla tavalla perheen teinitkin liikkeelle?

ESIMERKKI 2:
Keksikää porukalla valmiita tehtäviä ja kirjoittakaa ne kiekolle. Tällä vuosituhannella pullonpyöritykseen ei enää tarvita pulloa.

Nauhoita Halo Onnenpyörällä video Facebookiin / Instagramiin!

Kun nauhoitat videon arvonnastasi tällä onnenpyörällä, video tallentuu laitteellesi WEBM -tiedostomuodossa.

Osa somekanavista ei huoli tätä videomuotoa, joten se on parempi konvertoida muotoon jota voi käyttää kaikkialla.

Tällainen videotiedostomuoto on mp4.

Suosittelemme käyttämään maksutonta selaimessa toimivaa konvertteria: oma suosikkimme on Cloudconvert.

Klillaa tällä sivulla punaista painiketta ja lataa jo nauhoittamasi WEBM -videotiedosto. Tämän jälkeen ilmestyy punainen painike jossa lukee ”Convert”. Klikkaa sitä. Kun konvertointi on valmis, saat ladattua mp4-videosi vihreästä Download -painikkeesta.

Klikkaa tällä sivulla punaista painiketta ja lataa jo nauhoittamasi WEBM -videotiedosto. Tämän jälkeen ilmestyy punainen painike jossa lukee ”Convert”. Klikkaa sitä. Kun konvertointi on valmis, saat ladattua mp4-videosi vihreästä Download -painikkeesta.

Halo Onnenpyörä arvontakone keltaoranssilla tehostevärillä

Oma onnenpyörä yrityksellenne tapahtumiin ja messuille?

Valmistan mielelläni teille ikioman, brändiin istuvan onnenpyörän omalla logollanne. Onnenpyörä on kertasijoitus ilman kuukausimaksuja ja saatte kotiutettua sen omaan webhotelliinne.

Saatte onnenpyörän joko mobiiliversiona tai leveänä HD-versiona jolloin se voidaan striimata vaikka televisioon tai valkokankaalle.

Lue lisää Onnenpyörä mallisten arvontakoneiden infosivulta.

Kokeile myös Meisseliä!

Meisseli on toinen maksuton ja suosittu onnenpyörätyylinen arvontakone, joka arpoo numeron väliltä 1-30.