UUTTA! Lottokonehuone on avattu. Klikkaa tästä ja rakenna oma lottokone!

BNI Online Premium

Tällä sivulla kerron täysin etänä toimivasta BNI -ryhmästä jossa olen liikekumppanina. Etsitkö BNI Arvontakonetta? Löydät sen täältä.

Yhdessä enemmän BNI:n Givers gain -periaatteella:

Verkostossa on voimaa! BNI on maailman suurin bisnesmaailman suositteluverkosto joka perustuu Givers gain -ajatukseen: Auttamalla muita ryhmän liikekumppaneita saat kauppaa myös itse.

Suomessa toimii tällä hetkellä n. 40 BNI-ryhmää jotka kokoontuvat sekä livenä että etänä. Ryhmä jossa itse olen jäsenenä on Suomen ensimmäinen koko maan kattava online ryhmä nimeltään BNI Premium.

Tervetuloa ryhmäämme vieraaksi!

Vieraat ovat ryhmäämme aina erittäin tervetulleita ja toivottuja. Pääset tutustumaan samalla yli kolmenkymmenen eri alojen yrittäjien ja yritysten edustajien kesken sekä kertomaan samalla omasta bisneksestäsi ja kuinka voisimme auttaa sinua juuri nyt. Moni on saanut ryhmästämme uusia yhteistyökuvioita ja kauppaa pelkän vierailun kautta. Kokoonnumme joka torstai klo. 14:00 Zoomissa.

Ilmoittaudu vieraaksi:

Vierailu ryhmässämme on maksutonta. Vierailua varten tarvitset:

Varaudu pitämään 30 sekunnin hissipuhe: Kuka olet, mitä teet ja kuinka voimme auttaa sinua. Lämpimästi tervetuloa!

Vierailusi aikana pääset tutustumaan mm. seuraaviin yrittäjiin ja edustajiin:

(Listaa täydennetään pian)

Kuvassa Carita Mäkinen BNI Online Premium ryhmästä

Carita Mäkinen

eAccount Nordic Oy on tilitoimisto joka on aidosti kiinnostunut yrityksistä, yrittäjyydestä ja liiketoiminnan kehittämisestä. Meistä saat luotettavan taloushallinnon ja yrittäjyyden kumppanin. Ollaan yhteyksissä!

Kuvassa Ron Saarenpää BNI Online Premium ryhmästä

Ron Saarenpää

Autan yrittäjiä ja yrityksiä säästämään aikaa että rahaa vakuutusasioissa, etsien juuri sinun etuasi täysin puolueettomasti koko Suomen vakuutusmarkkinoiden tarjonnan keskeltä.

Kuvassa Leena Tähtinen BNI Online Premium ryhmästä

Leena Tähtinen

Wellbeing You Hyvinvointipalvelut tarjoaa terveyden edistämistä ja sairauksien tehokasta tukihoitoa helposti ja luonnollisesti energiahoidolla, fysikaalisella verisuoniterapialla ja suomalaisella villiravinnolla juuri siellä, missä kulloinkin olet.