Uusi netin paras ilmainen arvontakone: Geometria

Tule BNI vieraaksi!

Tervetuloa BNI vieraaksi koko Suomen alueella toimivaan BNI Online Premium -ryhmään! Etsitkö BNI Arvontakonetta? Löydät sen täältä.

Yhdessä enemmän BNI:n Givers gain -periaatteella:

Verkostossa on voimaa! BNI on maailman suurin bisnesmaailman suositteluverkosto joka perustuu Givers gain -ajatukseen: Auttamalla muita ryhmän liikekumppaneita saat kauppaa myös itse.

Suomessa toimii tällä hetkellä n. 40 BNI-ryhmää jotka kokoontuvat sekä livenä että etänä. Ryhmä jossa itse olen jäsenenä on Suomen ensimmäinen koko maan kattava online ryhmä nimeltään BNI Premium.

Tervetuloa BNI vieraaksi ryhmäämme

Vieraat ovat ryhmäämme aina erittäin tervetulleita ja toivottuja. Pääset tutustumaan yli kolmenkymmenen eri alojen yrittäjien ja yritysten edustajien kesken sekä kertomaan samalla omasta bisneksestäsi ja kuinka voisimme auttaa sinua juuri nyt. Moni on saanut ryhmästämme uusia yhteistyökuvioita ja kauppaa pelkän vierailun kautta. Kokoonnumme joka torstai klo. 14:00 Zoomissa.

Tervetuloa BNI vieraaksi kokoukseemme. Kuvassa yrittäjiä verkostoitumassa.

Ilmoittaudu vieraaksi:

Vierailu ryhmässämme on maksutonta. Vierailua varten tarvitset:

Varaudu pitämään 30 sekunnin hissipuhe: Kuka olet, mitä teet ja kuinka voimme auttaa sinua. Lämpimästi tervetuloa!

Kuinka itse aikanaan päädyin BNI vieraaksi

Olin tehnyt yrittäjänä töitä noin puoli vuotta. Aiemmin olin töissä paikassa jossa työyhteisö oli vahva ja koin sen erittäin tärkeäksi. Yrittäjäksi neljän seinän sisään jääminen teki päälle pahaa: tarvitsin työkavereita ja vertaistukea. Päätin lähteä Espoon Yrittäjien järjestämille yritystreffeille etsimään uusia kontakteja.

Siellä oli äänekäs, värikäs ja iloisen oloinen valopilkku. ”Tuon kanssa haluan vaihtaa muutaman sanan!”, ajattelin. Odotin omaa vuoroani sillä hän veti ihmisiä puoleensa kuin magneetti, eikä ihme. Tämä henkilö oli Nelli Kivinen, Suomen positiivisin valokuvaaja. Juttu luisti sen verran hyvin että päädyimme käymään syömässä vielä tilaisuuden jälkeen, ja silloin itsekseni totesin että jos haluan positiivisia muutoksia omaan tekemiseeni niin kokeilen vastata ”kyllä” kaikkeen mitä Nelli keksii ehdottaa. 

Nellin kutsusta päädyin BNI vieraaksi ja olen edelleen siitä hänelle valtavan kiitollinen, sillä se tosiaan muutti asioita paljon 💙.

Yksinyrittäjä ja verkostoituminen

BN toiminnan myötä olen saanut takaisin sen mitä menetin palkkatöistä lähtiessäni. Puhelimeni on täynnä numeroita johon soittaa jos haluaa jutella lähes mistä tahansa maan ja taivaan välillä. Luotettavia ja saman henkisiä ihmisiä joiden kanssa olen tehnyt yhteistyötä jo pitkään.

BNI ei ole itselleni vain kanava markkinoida omaa yritystoimintaani, vaan myös kannustava ja vahva työyhteisö ympärilläni. Etenkin yksinyrittäjälle verkostoituminen muiden yrittäjien ja yrittäjähenkisten ihmistenkanssa on erittäin tärkeää, sillä halusimme tai emme, olemme sosiaalisia olentoja kaikki.

Tätä hyvää haluan jakaa myös muille, jotka ovat samassa pisteessä kuin itse olin aiemmin. Tervetuloa BNI vieraaksi!