BNI Arvontakone

Tältä sivulta löytyy linkki BNI Arvontakoneeseen sekä ohjeet sen käyttöön. Ellei BNI (Business Network International) ole tuttu, voit tutustua siihen täällä.

BNI Arvontakone (v3) on valmis!

BNI arvontakonetta on käytetty vuodesta 2019 enemmän tai vähemmän eri BNI ryhmissä ympäri Suomen. Tänä aikana se on kokenut useita muodonmuutoksia ja päivityksiä.

Ilolla esittelen nyt uusimman BNI Arvontakoneen jonka merkittävin muutos aiempiin verrattuna on mahdollisuus valita kirjataanko arvonnan osallistujat suoraan koneeseen manuaalisesti, vai ladataanko koneeseen valmiiksi etukäteen luotu osallistujalista CSV tai TXT -tiedostomuodossa.

Tiedoston luonti on helppoa ja alempana tältä sivulta löydät kirjalliset ohjeet sitä varten. Tulossa on pian ohjeistus tiedostojen tekoon videon muodossa.

Huomioithan että tämä arvontakone on suunniteltu käytettäväksi vain pöytäkoneilla ja kannettavilla.

Siirry BNI Arvontakoneeseen tästä:

Kuvassa BNI Arvontakone kannettavan tietokoneen näytöllä.

Lisää osallistujat arvontaan helposti CSV -tiedoston avulla

Kun olet valinnut BNI Arvontakoneessa käytettävän kielen, voit valita syötätkö osallistujat yksitellen vai CSV -tiedoston avulla. Tässä ohjeet kuinka voit luoda CSV -tiedoston Google Sheets:in avulla: 

Kirjoita osallistujat listalle Google Sheets:iin

1. Listaa osallistujat

Listaa osallistujien nimet A-sarakkeeseen allekkain. Älä jätä listaan tyhjiä välejä. Lisää yksittäinen nimi listaan niin monta kertaa kuin kyseinen henkilö on tuonut suosituksia / vieraita sillä yksi nimi vastaa yhtä "pistettä".

2. Tallenna tiedosto

Valitse TIEDOSTO > LATAA LAITTEELLE > PILKUILLA EROTETUT ARVOT (CSV). Tiedosto latautuu kohteeseen "Ladatut tiedostot", ellei latauksille ole asetettu erikseen toista sijaintia.

Lataa valmis CSV-tiedosto BNI Arvontakoneeseen

3. Lataa arvontakoneeseen

Avaa BNI Arvontakone, valitse käyttökieli ja lataa sen jälkeen CSV -tiedosto. Odota hetki ja listaamasi nimet ilmestyvät koneeseen. Voit tässä vaiheessa tarvittaessa vielä muokata listaa.

Tapoja on monia:

Voit luoda CSV -tiedoston millä tahansa taulukko-ohjelmalla. Tärkeää on, että nimet kirjataan aina ensimmäiseen pystysarakkeeseen, ilman tyhjiä välejä. Arvontakone lukee myös TXT -tiedostoja, joka tarkoittaa sitä että voit luoda listan myös vanhalla kunnon Notepad -muistiolla. Kokeilemalla löydät itsellesi sopivimman tavan tiedoston luomiseen.