UUTTA! Lottokonehuone on avattu. Klikkaa tästä ja rakenna oma lottokone!

Yksilöity Bio

Bio toimii portaalina kaikkeen tärkeään

Bio syntyi samalla kun vaihdoin sivustoni domainia myöten informatiivisempaan muotoon ja varsinaisen yrityksen domain jäi tarpeettomaksi. Päätin tehdä siitä portaalisivun: bion, jossa liiketoimintani keskeisimmät linkit sijaitsevat kaikki samassa paikassa.

Bio ei ole käsitteenä uusi saati minun keksimäni.
Vastaavanlaisia löytyy useilta eri palveluntarjoajilta ja osa niistä on melko pitkälle yksilöitävissä (esim. Linktree). Nämä usein toimivat joko itsessän kuukausimaksullisina palveluina tai sellaisen yhteydessä.

Päätin kuitenkin tuotteistaa oman Bion, koska:

Kokeile omaani:

Frogonfly.fi sivun Bio puhelimen näytöllä

Max Sallisen Bio

Max on vuonna 2008 Kirkkonummella syntynyt freestylelaskija. Juuri nyt hän hakee sponsoreita tukemaan kauden 2023-2024 kisoissa.

Maxilla on tavoitteenaan päästä Kuusamon lukioon joka sijaitsee lähellä Rukan laskettelukeskusta. Tarkoituksena olisi hakea Vuokatti-Rukan Urheiluakatemiaan vuonna 2024 ja jatkaa kilpailua.

Kauden 2023-2024 kisat pääosin kotimaassa, mutta myös Ruotsissa.


Vieraile Maxin biossa ja lue lisää:

Paljonko oma yksilöity Bio maksaa?

Oman yksilöidyn ja pelillistetyn Bion saat hintaan 800-1600€ +alv24%, riippuen kuinka paljon työtunteja teos vaatii. Pelillistämisellä tarkoitetaan ihan oikeaa yksinkertaista peliä, esim. space shooteria tai vaikka värityskuvaa. Ota yhteyttä ja keksitään jotakin kivaa ja yksilöllistä juuri sinulle!