UUTTA! Lottokonehuone on avattu. Klikkaa tästä ja rakenna oma lottokone!

Maksuttomat työkalut arvontaan

Olen valmistanut muutamia maksuttomia työkaluja joita voidaan käyttää monenlaiseen tilaisuuteen ja arvontaan.

Kuvassa Meisseli, hauskaan ja mieleenjäävään arvontaan.

Meisseli

Meisseli hauskaan ja mieleenjäävään arvontaan! Ratkaise ongelmat ja riidat meisseliä pyörittämällä. Tälle arvontakoneelle löytyy myös oma teemabiisi.

Halo Onnenpyörä nopeaan ja helppoon arvontaan

Halo

Nopeaan ja helppoon arvontaan mobiililaitteella suosittelen Halo -onnenpyörää. Halo saa nimensä ympärillään pyörivästä kirkkaasta kehästä.

Kuvassa Lasten Onnenpyörästä tuttu keinuhevonen

Lasten Onnenpyörä

Tämä värikäs onnenpyörä on tarkoitetta käytettäväksi pöytäkoneella ja läppärillä mm. leikkiparien arvontaan varhaiskasvatuksessa.

Miksi maksuttomia työkaluja arvontaan?

Tähän on kolme selkeää syytä:

Orgaaninen liikenne

Olen luonut arvontakoneita hakukoneoptimointi mielessäni. Kun ihmiset löytävät arvontaan tekemäni työkalut ja käyttävät niitä säännöllisesti, saan liikennettä sivuilleni ja löydyn helposti hakukoneista valitsemillani hakusanoilla. Runsaan liikenteen myötä myös asiakkaani löytävät minut: Parhaat arvonnat suoritetaan ikiomalla brändillä omissa yritystapahtumissa tai messuilla.

Työnäytteet

Jokainen arvontaan suunnittelemani kone toimii työnäytteenä erilaisine ominaisuuksineen. Tämä sivusto on minulle kuin henkilökohtainen portfolio. Tekemäni arvontakoneet eivät sisällä lainkaan kohdennettua mainontaa eikä Googlen tai muun tahon analytiikkaseurantaa. Tämä tekee niistä ainutlaatuisia verrattuna muuhun internetin maksuttomaan arvontakonetarjontaan.

Haluan auttaa

Iloitsen kun pienyrittäjät löytävät sivuilleni ja saavat järjestettyjä mieleenjääviä ja hyödyllisiä arvontoja tekemilläni koneilla. Aivan erityistä ylpeyttä kannan uudesta Lasten Onnenpyörästä. Olen suunnitellut sen varhaiskasvatukseen (päiväkodit, esikoulut ja iltapäiväkerhot) mm. leikkiparien arvontaan. Teoksesta löytyy myös helmitaulu ja runsaasti interaktiivisia yllätyksiä. Toiveenani on että tämä teos löytää tiensä mahdollisimman monen lapsen luo.

Osassa maksuttomissa arvontakoneissa voi nauhoittaa arvonnasta videon ilman vesileimaa.
Suosittelen videon konvertoimiseen CloudConvert -palvelua.