Maksuttomat työkalut arvontaan

Olen valmistanut muutamia maksuttomia työkaluja joita voidaan käyttää monenlaiseen tilaisuuteen ja arvontaan.

Kuvassa Geometria arvontakone jossa mukana onnenpyörä perinteiseen arvontaan.

Geometria Arvontakone

Geometria on pyritty rakentamaan niin että se on kaikista paras = monipuolisin ja visuaalisesti kaunein arvontakone joka netistä löytyy.

Kuvassa lapsille suunniteltu onnenpyörä arvontaan kannettavan tietokoneen näytöllä.

Lasten Onnenpyörä

Yhteistyössä varhaiskasvatuksen ammattilaisten kanssa kehitetty onnenpyörä joka sisältää paljon kivoja interaktiivisia yllätyksiä.

Kuvassa merirosvoteemainen onnenpyörä arvontaan kannettavan tietokoneen näytöllä.

ARRRvontakone!

Tämä ainutlaatuinen, merirosvoteemainen onnenpyörä sopii täydellisesti ohjelmanumeroksi esimerkiksi syntymäpäiväjuhliin!

Kuvassa Meisseli onnenpyörä puhelimen näytöllä.

Meisseli Arvontakone

Meisseli hauskaan ja mieleenjäävään arvontaan! Ratkaise ongelmat ja riidat meisseliä pyörittämällä. Tälle arvontakoneelle löytyy myös oma teemabiisi.

Kuvassa BNI arvontakone kannettavan tietokoneen näytöllä.

BNI Arvontakone

BNI Arvontakone on valmistettu Suomen BNI-ryhmien vapaaseen käyttöön Givers Gain -hengessä. Tervetuloa vieraanani ryhmäämme!

Kuvassa Halo onnenpyörä puhelimen näytöllä.

Halo Onnenpyörä

Nopeaan ja helppoon arvontaan mobiililaitteella suosittelen Halo -onnenpyörää. Halo saa nimensä ympärillään pyörivästä kirkkaasta kehästä.

Kuvassa Parittaja, selaimessa toimiva parien arvontakone kannettavan tietokoneen näytöllä.

Parien arvontakone

Parittaja on helppokäyttöinen ja yksinkertainen arvontakone parien arvontaan. Suunniteltu pöytäkoneille ja kannettaville.

Kuvassa prosenttilaskuri Pilkunpiippi puhelimen näytöllä.

Prosenttilaskuri Pilkunpiippi

Huomio: Tämä EI ole arvontakone. Prosenttilaskuri pIlkunpiippi on itseasiassa koko arvontakone -käsitteen täydellinen vastakohta.

Kun päätin alkaa keskittymään pelkkiin arvontakoneisiin, Pilkunpiippi jäi monen muun teoksen lailla kodittomaksi. En kuitenkaan raaskinut hukata sitä mihinkään, joten jatkossa se toimittaa Arvontakoneet.fi -sivulla mustan lampaan (vai leppäkertun) roolia.

Maksuton työkalu tämäkin yhtä kaikki. Ja takuulla netin ainoa prosenttilaskuri joka tanssii ja laulaa!

Miksi tarjoan maksuttomia työkaluja arvontaan?

Tähän on kolme selkeää syytä:

Orgaaninen liikenne

Olen luonut arvontakoneita hakukoneoptimointi mielessäni. Kun ihmiset löytävät arvontaan tekemäni työkalut ja käyttävät niitä säännöllisesti, saan liikennettä sivuilleni ja löydyn helposti hakukoneista valitsemillani hakusanoilla. Runsaan liikenteen myötä myös asiakkaani löytävät minut: Parhaat arvonnat suoritetaan ikiomalla brändillä omissa yritystapahtumissa tai messuilla.

Työnäytteet

Jokainen arvontaan suunnittelemani kone toimii työnäytteenä erilaisine ominaisuuksineen. Tämä sivusto on minulle kuin henkilökohtainen portfolio. Tekemäni arvontakoneet eivät sisällä lainkaan kohdennettua mainontaa eikä Googlen tai muun tahon analytiikkaseurantaa. Tämä tekee niistä ainutlaatuisia verrattuna muuhun internetin maksuttomaan arvontakonetarjontaan.

Haluan auttaa

Iloitsen kun pienyrittäjät löytävät sivuilleni ja saavat järjestettyjä mieleenjääviä ja hyödyllisiä arvontoja tekemilläni koneilla. Aivan erityistä ylpeyttä kannan uudesta Lasten Onnenpyörästä. Olen suunnitellut sen varhaiskasvatukseen (päiväkodit, esikoulut ja iltapäiväkerhot) mm. leikkiparien arvontaan. Teoksesta löytyy myös helmitaulu ja runsaasti interaktiivisia yllätyksiä. Toiveenani on että tämä teos löytää tiensä mahdollisimman monen lapsen luo.

Osassa maksuttomissa arvontakoneissa voi nauhoittaa arvonnasta videon ilman vesileimaa.
Suosittelen videon konvertoimiseen CloudConvert -palvelua.